Vstupenka Rhônská akademie - více témat a termínů!

Kód: 1806/FRA
ZDARMAZDARMA
Návrh bez názvu
950 Kč / ks

Zvolte variantu

Vstupenka.

Máte rádi víno, ale tak trochu se v tom ztrácíte? Chcete se vzdělávat?

25/01/2022   01/02/2022   08/02/2022    22/02/2022   08/03/2022   22/03/2022   08/04/2022

 

Detailní informace

Termín a vzdělávací téma: Francouzské vinařské regiony 25/01
Skladem (9 ks) | 1806/FRA
950 Kč / ks
Termín a vzdělávací téma: Bylo Nebylo aneb BIO/NEBIO 01/02
Skladem (9 ks) | 1806/BYL
950 Kč / ks
Termín a vzdělávací téma: Jak degustovat víno 08/02
Skladem (7 ks) | 1806/JAK
950 Kč / ks
Termín a vzdělávací téma: Jak ze z(rodí) víno 22/02
Skladem (9 ks) | 1806/JAK2
950 Kč / ks
Termín a vzdělávací téma: Šumivé mámení 08/03
Skladem (9 ks) | 1806/SUM
950 Kč / ks
Termín a vzdělávací téma: Francouzské vinařské regiony 22/03
Skladem (9 ks) | 1806/FRA2
950 Kč / ks
Termín a vzdělávací téma: Bylo nebylo aneb BIO/NEBIO 05/04
Skladem (9 ks) | 1806/BYL2
950 Kč / ks

Detailní popis produktu

Máte rádi víno, ale tak trochu se v tom ztrácíte? 

Chcete si utřídit pojmy a vytříbit patro? Uděláme vám v tom jasno!

Aktuálně si můžete přijít vyzkoušet tato témata: 

25/01 2022 od 18,00 hodin FRANCOUZSKÉ VINAŘSKÉ REGIONY

Z jaké oblasti Francie je víno nejlepší? Nebo lépe – všude je jiné a čím se tedy liší a proč? Už víte, které nejvíc chutná vám? Provedeme vás vinařskými oblastmi Burgundsko, Bordeaux, Rhôna, Alsasko a Loira.

01/02 2022 od 18,00 hodin BYLO NEBYLO – BIO NEBIO

Označení BIO je všude kolem nás…ale co to znamená pro víno? Nedejbože BIODYNAMICKÉ?! Nebo NATURÁLNÍ? Dá se to vůbec pít? Nebo možná kdo okusí, už nepije nic jiného? Ale hlavně – kdo se v tom má vyznat?! A co třeba vy? Mějte jasno, přijďte ochutnat a dozvědět se, jak to všechno je.

8. 2. JAK DEGUSTOVAT VÍNO - provede vás Eva s Kamilou

(jak víno vybrat, podle čeho, kde, jak si ho připravit a vychutnat, kam se posouvat dál)

22. 2. JAK SE (Z)RODÍ VÍNO - provede vás Petr s Filipem

(z vinice do lahve, co udělá terroir, co práce ve sklepě, různé styly vinařů, historie a symbolika vína)

 8. 3. ŠUMIVÉ MÁMENÍ - provede vás Eva

(od Prosecca k Champagne, metody výroby, perlení versus šumění)

 22. 3. FRANCOUZSKÉ VINAŘSKÉ REGIONY - provede vás Kamila s Petrem

Z jaké oblasti Francie je víno nejlepší? Nebo lépe – všude je jiné a čím se tedy liší a proč? Už víte, které nejvíc chutná vám?  Provedeme vás vinařskými oblastmi Burgundsko, Bordeaux, Rhôna, Alsasko a Loira.

5. 4. BYLO NEBYLO – BIO NEBIO - provede vás Petr s Filipem

Označení BIO je všude kolem nás…ale co to znamená pro víno? Nedej bože BIODYNAMICKÉ?! Nebo NATURÁLNÍ? Dá se to vůbec pít? Nebo možná kdo okusí, už nepije nic jiného? Ale hlavně – kdo se v tom má vyznat?! A co třeba vy? Mějte jasno, přijďte ochutnat a dozvědět se, jak to všechno je.

Některé znáte i z podcastu „Ovínění“.
Každé téma probíhá jako ochutnávka vín se vzdělávacím přesahem. Pro degustace vynášíme i láhve z našeho archivu
na Výtoni. 

Kurzy budou probíhat v Na břehu Rhôny – Za rohem. Rašínovo nábřeží 32, Praha 2.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: