dobroty z Francie
Hummus, jedna z nezbytných součástí aperitivu! Objevte hummus FFA z artyčoků a bílého pepře, jehož recept byl vyvinut vespolupráci s komunitou FFA a Stéphanem v jeho řemeslné...
1548
Baskická paštika s pepřem
1996
Masité, svůdné, jemně vrásčité černé olivy Nyon sklizené, když jsou zralé, odhalují ovocné vůně podrostu, červeného ovoce, zralých oliv, čokolády a vanilky.
1978
Kuřecí stehenní maso (původ Francie), kachní maso, mrkev, sůl, pepř Espelette, pepř.
Po otevření uchovávejte maximálně 48 hodin při +4°C
2158
Hummus. Nezbytná součást každého Apéra! Objevte hummus FFA přírodních chutí s francouzskými letními lanýži (5 %), jehož recept byl vypracován ve spolupráci s FFA a Stéphanem v...
1550
Hummus. Nezbytná součást každého Apéra! Objevte lilkový hummus s francouzskou chilli papričkou Espelette z FFA, jehož recept byl vyvinut ve spolupráci s komunitou FFA a...
1547
Olivová tapenáda z francouzských černých oliv a fíků. Skvělý doplněk k vínu! Stéphane ve své řemeslné konzervárně v Languedoku a FFA vytvořili tento recept na toto chuťově...
1552
Tapenáda, připravená v Provence podle tradiční receptury (s ančovičkami a kapary). Použité olivy odrůdy Tanche.
Skvělý doplněk k vínu!
1551
Hummus. Nezbytná součást každého Apéra! Objevte FFA BIO Hummus s estragonem a pepřem, jehož recept byl vyvinut ve spolupráci s FFA a Stéphanem v jeho řemeslné konzervárně v...
1549
Fíková paštika FFA s celými fíky - 170 g, vyrobená v konzervárně Anne Rozès v Baskicku.
1545
Novinka
Hrách (45 %), řepkový olej, rajče, limetková šťáva, jablečná šťáva, koriandr, sůl, petržel, pepř, bobkový list, pepř Espelette.
2400
Rillettes po baskicku 160 g s pepřem Espelette
1763
Stránka 1 z 1 -
12 položek celkem