Chipsy, královny každého Apéra. Tradiční hranolky FFA se vaří v kotlíku a dochucují se tou nejkvalitnější camargskou mořskou solí pocházející s jižní Francie.
Olivová tapenáda z francouzských černých oliv a fíků. Skvělý doplněk k vínu! Stéphane ve své řemeslné konzervárně v Languedoku a FFA vytvořili tento recept na toto chuťově...
Olivová tapenáda z černých francouzských oliv. Skvělý doplněk k vínu! Stéphane ve své řemeslnékonzervárně v Languedoku a FFA vytvořili tento recept na tuhle klasiku plnou chutí,...
Olivová tapenáda ze zelených oliv a bazalky. Ideální doplněk k vínu! Stéphane ve své řemeslné konzervárně v regionu Languedoc a FFA vytvořili tento recept na čerstvou olivovou...
Hummus. Nezbytná součást každého Apéra! Objevte FFA BIO Hummus s estragonem a pepřem, jehož recept byl vyvinut ve spolupráci s FFA a Stéphanem v jeho řemeslné konzervárně v...
Zajímá vás, co se děje pod pokličkou vašeho oblíbeného baru Na břehu Rhôny? Kdo vybírá vína, která máte tolik rádi – jací jsou? První díl podcastu vám představí čtyři přátele,...
Farmářské pohankové chipsy z Bretaně. Jsou ideální k aperitivu a skvěle se hodí ke všem hummusům a olivovým tapenádám FFA.Vyrábí Mikaël v Ille et Vilaine.
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.