Akce na pobočkách, Strana 12
Pokřtěno a požehnáno od našich vinařů, kteří se účastnili Fête Divine máme V pátek 10. června otevřeme oficiálně! Slavit začneme již od 10h ! Budete moci ochutnat naše vyšperkované tapas a vína s 20% sle...
Moravu neopouštíme A Petr Comanche na Vás dohlíží jestli už jste si pustili nový díl Ovínění Další místo, které jsme museli navštívit Dobrá Vinice, kde jsme vyzpovídali Andreu Nejedlíkovou Dozvíte se o...
Naše brunche se nesou v duchu Provence Vychutnejte si láhev Champagne a ústřice v srdci starého města Stojí za ochutnání vejce a la Niçoise slávky na kari jogurt s medovou granolou a rebarboro...
Je to tu! Rozjíždíme náš Youtube kanál. A v pondělí vychází první díl podcastu, ve kterém se dozvíte od Karla a Filipa jak to všechno začalo. Jak se naše značka formovala v uplynulých deseti letech. A jaké ...
Máte poslední možnost pořídit si online vstupenky na #fêtedivine2022! A to do 31. května! Nebojte, vstupenky budou stále k prodeji na pobočkách nebo přímo na místě kupte zde -> bit.ly/39Q417T ...
Vydali jsme se na cesty za vínem a zastavili jsme se v Hodonicích u Martin Vajčner . Mladého vinaře, jehož smysl pro víno nás úplně ohromil. Nový díl jsme natáčeli u Martina ve sklepě. A nemůžeme se do...
Novinky v bistru Jako nový předkrm na Vás čeká zelenina a ocet. A na hlavní chod je tu divoký bažant s cibulovými kroužky Tak si přijďte pochutnat ve středu a ve čtvrtek od 17:00. Rezervaci pr...
Jak pít a vyhnout se kocovině? Co že to vlastně je kocovina? Divné slovo, prý to původně souvisí s kočičinou. https://bit.ly/3uSScq4 Opravdu to někdo z nás zažil? Vypadá to, že skoro ne. Vždyť kocovi...
Rezervujte si stůl na čísle: 222 932 236 (telefonické rezervace: Po – So 15:00 – 21:00, Ne 15:00 – 21:00) ...
Už máte rezervaci? Pokud ne, tak Vás rádi uslyšíme a uvidíme! Tel.: +420 608 096 026 Adresa: Komunardů 35, Praha 7, 170 00 ...
Pro rezervaci na této pobočce si prosím volejte na toto číslo. pondělí – neděle: 11:30 – 22:00 Tel.: 733 786 081 ...
Zajímá vás aktuální večerní menu u nás Za Rohem? Zimní zelenina s kyselinkou Silný vývar do hrníčku s bylinkou Carpaccio od srdce s demi glace Divoký bažant na pomerančích Vin gourmet – variace dezer...