Musíte změnit nastavení vašeho prohlížeče
Pokud používáte software na blokování reklam, může být nutné povolit JavaScript z této stránky.
Děkujeme.
Archivní francouzská vína
Archivace vína je umění a věda zároveň, která nabízí milovníkům vína možnost sledovat, jak se chuť a charakter vybraných lahví časem vyvíjí. Abychom uspokojili zájem nadšenců pro archivaci, tak u nás nejdete také francouzská vína, kterou jsou pro archivaci přímo stvořená.
Harmonické, hloubavé, vzácné. Tohle víno dělají jen v nejlepších ročnících, pochází z nejstarších vinic Cairannu.
Kód: 2511
Výrazně bylinné tóny (verbena, lípa, heřmánek) v kombinaci s vanilkou a sladkým kořením.
Kód: 2510
Kód: 2519
Slámově žluté víno s vůní bílých květů a citrusů. Ovocné po jablkách a hruškách, vyzrává až do tropických tónů.
Kód: 2670
Bohaté, plné, kořenité až peprné víno. Vyzrává do tónů kůže a lanýžů. Speciální cuvée vyráběné jen ve výjimečných ročnících a v malých šaržích.
Kód: 2664
Intenzivní, komplexní víno, ovocné po třešních, borůvkách, černém rybízu. Kořenité. Bohaté a elegantní.
Kód: 2666
Intenzivní, komplexní víno, ovocné po třešních, borůvkách, černém rybízu. Kořenité. Bohaté a elegantní.
Kód: 2669
Čistý grenache z keřů starších 60-ti let. Nabízí mnoho odstínů a chuťových variací této jedné odrůdy.
Kód: 2674
Ovocná aromata třešní, višní, ostružin, borůvek. Doplněná o zemitost a kořenitost až peprnost, charakteristickou pro odrůdu Mourvèdre.
Kód: 2743
Plné, vyzrálé, marmeládové, čokoládové, hladké. Švestky, borůvky, třešňový kompot. „Cukr káva čokoláda“.
Kód: 2744
Plné, vyzrálé, marmeládové, čokoládové, hladké. Švestky, borůvky, třešňový kompot. „Cukr káva čokoláda“.
Kód: 2746
Kód: 2530
Kód: 2513
Kód: 2512
Kód: 2650
Kód: 2651
Mužný charakterní Gigondas. Peprný a energický. Provensálské byliny garrigue, ostružiny, černé olivy, pepř.
Kód: 2673
Kód: 2750
Kód: 2641
Kód: 2636
Kód: 2544
Kód: 2545
Kód: 2635
Kód: 2537
Kód: 2538
Kód: 2539
Kód: 2751
Kód: 2752
Kód: 2753
Kód: 2536
Kód: 2542
Kód: 2543
Kód: 2754
Kód: 2540
Kód: 2541
Kód: 2520
Kód: 2521